Zmarta logo

Zmarta

Hos Zmarta kan du hitta det billigaste lånet, elavtalet och försäkringen

Trustpilot
Utbud
Öppettider
Tillgänglighet
Totalt
Trustpilot
Utbud
Öppettider
Tillgänglighet
Totalt

Lånebelopp

Hos Zmarta kan du ansöka om lån mellan 5 000 - 600 000 kr från 30 olika långivare.

Återbetalningstiden är valbar från 1 år till 20 år.

Avgifter & ränta

Den effektiva räntan börjar på 2,99% och slutar på 34,36%. Vilken du erbjuds prövas individuellt och bestäms efter sedvanlig kreditprövning.

Avgifter (som t ex faktureringsavgift, aviseringsavgift mm) bestäms inte av Lendo, utan är beroende av vilken bank man som låntagare i slutändan väljer.

Kreditupplysning

Zmarta gör sina kreditupplysningar via UC.

Betalningsanmärkningar kan accepteras. Inget skuldsaldo

Öppettider

Zmarta har öppet mån-tor: 08:00 - 20:00. fre: 08:00 - 17:00. lör-sön: 10:00 - 17:00

Kontakt

Telefon: 0771-47 48 49

E-post: [email protected]

Hemsida: https://www.zmarta.se

Postadress: Polisgatan 4, 262 21 Ängelholm

Besöksadress: Polisgatan 4, Ängelholm

Betyg

Zmarta får ett sammanvägt betyg på 3,80 av maximalt 5,0.

Kreditly rankar långivare på ett antal parametrar som t ex öppettider, priser, tillgängligheten (dvs hur enkelt det är att komma i kontakt med t ex kundtjänst), Trustpilotbetyg mm. Alla långivare med ett totalbetyg på minst 2.5 ser vi ingen anledning att höja något varningens finger för. Vad som är det bästa lånet för just Dig kan egentligen bara Du avgöra.

Ansök om lån
OBS!
För att ansöka om ett lån via Zmarta behöver du vara minst 18 år gammal och ha en fast inkomst.

Representativt exempel: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.)

Bra att veta om Zmarta

Hoppa till:

Zmarta är en del av företaget Freedom Finance Kreditservice AB och erbjuder lösningar till dig som söker efter lån, försäkringar och elavtal. 

På lånesidan samarbetar man med över 30-talet svenska banker och kreditinstitut. När du gör en ansökan tas endast en (1) kreditupplysning, oavsett hur många banker som tittar på din ansökan. På så sätt påverkas inte ditt kreditbetyg i samma utsträckning som om du hade gjort egna ansökningar till varje bank. 

Grundkraven för att ansöka är: 

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du har en årsinkomst på minst 100 000 kr
  • Du har inga obetalda skulder till Kronofogden

Som vanligt: ju högre belopp man ansöker om, desto högre skruvas kraven upp på dig som låntagare. T ex vad gäller inkomst. Sannolikheten att få ett lån beviljat ökar också om man har en medlåntagare. På så vis delar ni på lånet och i bankens ögon delar ni på risken. 

Martin

Martin Eriksson


Martin är grundaren av Kreditly och har tidigare arbetat främst med webb- och apputveckling samt försäljning och marknadsföring. Under åren har han även byggt upp ett stort intresse för privatekonomi i allmänhet och lån i synnerhet.