Likvidum logo

Likvidum

Hos Likvidum får du hjälp med att jämföra upp till 20 långivare av privatlån. Kostnadsfri ansökan med BankID och låga räntor. Läs mer här!

Trustpilot
Utbud
Öppettider
Tillgänglighet
Totalt
Trustpilot
Utbud
Öppettider
Tillgänglighet
Totalt

Lånebelopp

Hos Likvidum kan du ansöka om lån mellan 10 000 - 600 000 kr från 15 olika långivare.

Återbetalningstiden är valbar från 0 år till 1 år.

Avgifter & ränta

Den effektiva räntan börjar på 2,99% och slutar på 29,27%. Vilken du erbjuds prövas individuellt och bestäms efter sedvanlig kreditprövning.

Avgifter (som t ex faktureringsavgift, aviseringsavgift mm) bestäms inte av Lendo, utan är beroende av vilken bank man som låntagare i slutändan väljer.

Kreditupplysning

Likvidum gör sina kreditupplysningar via UC.

Betalningsanmärkningar kan accepteras.

Öppettider

Likvidum har öppet måndag - fredag: 09:00 - 18:00.

Kontakt

Telefon: 08 121 314 71

E-post: [email protected]

Hemsida: https://likvidum.se/

Postadress: Arenavägen 27 121 77 Johanneshov

Besöksadress: Arenavägen 27 121 77 Johanneshov

Betyg

Likvidum får ett sammanvägt betyg på 3,25 av maximalt 5,0.

Kreditly rankar långivare på ett antal parametrar som t ex öppettider, priser, tillgängligheten (dvs hur enkelt det är att komma i kontakt med t ex kundtjänst), Trustpilotbetyg mm. Alla långivare med ett totalbetyg på minst 2.5 ser vi ingen anledning att höja något varningens finger för. Vad som är det bästa lånet för just Dig kan egentligen bara Du avgöra.

Ansök om lån
OBS!
För att ansöka om ett lån via Likvidum behöver du vara minst 18 år gammal och ha en fast inkomst.

Representativt exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån på 200 000 kr, 9 år, nominell ränta 5,3% och 0 kr i start-/aviavgift blir effektiv ränta 5,43%. Totalkostnad: 251 911 kr eller 2 333 kr/månad fördelat på 108 inbetalningar.

Bra att veta om Likvidum

Hoppa till:

Likvidum har sedan 2015 förmedlat privatlån från flera större långivare och banker i Sverige. De samarbetar i dagsläget med 20 långivare som erbjuder lån upp till 600 000 kronor med löptider på upp till 15 år. Likvidum kräver inte säkerhet för lånet och ansökan är helt kostnadsfri.

De står självfallet under Finansinspektionens tillsyn och följer god sed vid kreditgivning.

Kostnadsfri ansökan

Att ansöka om lån genom Likvidum är kostnadsfritt och du binder dig inte till något. Det kommer i samband med att du ansöker göras en kreditupplysning av UC. Denna skickas sedan vidare till de parter Likvidum samarbetar med, det behöver alltså aldrig göras flera upplysningar.

Grundkrav

För att få ansöka om lån måste vissa krav uppfyllas.

  • Du är minst 18 år gammal
  • Månadsinkomst om minst 10 000 kr
  • Folkbokförd i Sverige sedan 1 år tillbaka
  • Inga skulder hos Kronofogden sedan minst 6 månader tillbaka

Kraven kan komma att bli högre om man ansöker om ett högre belopp. Kraven ovan är endast de grundkrav som måste uppfyllas, oavsett hur lånebelopp och löptid.

Utbetalning

Det är svårt att specificera exakt hur lång tid det tar innan dina pengar när det rör sig om en låneförmedlare. Detta på grund av att alla långivare som Likvidum samarbetar med har varierande utbetalningstider. Med det sagt så tar det dock i regel cirka 2-3 bankdagar från det att lånet beviljat tills dess att pengarna finns på ditt konto.

Martin

Martin Eriksson


Martin är grundaren av Kreditly och har tidigare arbetat främst med webb- och apputveckling samt försäljning och marknadsföring. Under åren har han även byggt upp ett stort intresse för privatekonomi i allmänhet och lån i synnerhet.