Låntagarnas logo

Låntagarnas

Låntagarnas utmärker sig genom att endast värna om låntagarens bästa

Utbud
Öppettider
Tillgänglighet
Totalt
Utbud
Öppettider
Tillgänglighet
Totalt

Lånebelopp

Hos Låntagarnas kan du ansöka om lån mellan 10 000 - 600 000 kr från 16 olika långivare.

Återbetalningstiden är valbar från 1 år till 15 år.

Avgifter & ränta

Den effektiva räntan börjar på 3,01% och slutar på 16,00%. Vilken du erbjuds prövas individuellt och bestäms efter sedvanlig kreditprövning.

Avgifter (som t ex faktureringsavgift, aviseringsavgift mm) bestäms inte av Lendo, utan är beroende av vilken bank man som låntagare i slutändan väljer.

Kreditupplysning

Låntagarnas gör sina kreditupplysningar via UC.

Betalningsanmärkningar accepteras ej.

Öppettider

Låntagarnas har öppet måndag - fredag: 09:00 - 15:00.

Kontakt

Telefon: 0346-20300

E-post: [email protected]

Hemsida: https://lantagarnas.se

Postadress: Kvarngatan 2, 311 32 Falkenberg

Besöksadress: Kvarngatan 2. 311 32 Falkenberg

Betyg

Låntagarnas får ett sammanvägt betyg på 3,00 av maximalt 5,0.

Kreditly rankar långivare på ett antal parametrar som t ex öppettider, priser, tillgängligheten (dvs hur enkelt det är att komma i kontakt med t ex kundtjänst), Trustpilotbetyg mm. Alla långivare med ett totalbetyg på minst 2.5 ser vi ingen anledning att höja något varningens finger för. Vad som är det bästa lånet för just Dig kan egentligen bara Du avgöra.

Ansök om lån
OBS!
För att ansöka om ett lån via Låntagarnas behöver du vara minst 18 år gammal och ha en fast inkomst.

Representativt exempel: Annuitetslån 12 år. Rörlig ränta 7.70% (ingen start- eller aviavgift) ger effektiv årsränta 7.98%. Ett lån på 165 000 kr kostar då 1 760 kr per månad (144 avbetalningar) totalt 253 440 kr.

Bra att veta om Låntagarnas

Hoppa till:

Låntagarnas är ett icke vinstdrivande företag som utmärker sig genom att ställa sig starkt på låntagarens sida. Man samarbetar med totalt 16 st olika banker för att ge dig som låntagare det bästa alternativet. 

I likhet med andra låneförmedlare tas endast en (1) kreditupplysning (via UC) oavsett hur många av de samarbetande bankerna som vill lämna ett låneerbjudande. 

Den effektiva räntan varierar från 3,01% upp till 16% beroende på bank och ekonomiska förutsättningar. 

Eftersom Låntagarnas inte är vinstdrivande - annat än att de måste täcka sina fasta kostnader - återinvesterar de all vinst i företaget för att ge dig som låntagare sänkta kostnader. Bland annat betlar de av 1% av ditt lån efter en beviljad ansökan.  

Martin

Martin Eriksson


Martin är grundaren av Kreditly och har tidigare arbetat främst med webb- och apputveckling samt försäljning och marknadsföring. Under åren har han även byggt upp ett stort intresse för privatekonomi i allmänhet och lån i synnerhet.