Arcadia Finans logo

Arcadia Finans

Trustpilot
Utbud
Öppettider
Tillgänglighet
Totalt
Trustpilot
Utbud
Öppettider
Tillgänglighet
Totalt

Lånebelopp

Hos Arcadia Finans kan du ansöka om lån mellan 25 000 - 600 000 kr från 32 olika långivare.

Återbetalningstiden är valbar från 1 år till 15 år.

Avgifter & ränta

Den effektiva räntan börjar på 2,99% och slutar på 34,36%. Vilken du erbjuds prövas individuellt och bestäms efter sedvanlig kreditprövning.

Avgifter (som t ex faktureringsavgift, aviseringsavgift mm) bestäms inte av Lendo, utan är beroende av vilken bank man som låntagare i slutändan väljer.

Kreditupplysning

Arcadia Finans gör sina kreditupplysningar via UC.

Betalningsanmärkningar kan accepteras.

Öppettider

Arcadia Finans har öppet ingen uppgift

Kontakt

Telefon: 010 551 7244

E-post: [email protected]

Hemsida: https://www.arcadiafinans.se/

Postadress: Alvar Aallon Katu 5 B LT1, FI-00100 Helsingfors

Besöksadress: Alvar Aallon Katu 5 B LT1, FI-00100 Helsingfors

Betyg

Arcadia Finans får ett sammanvägt betyg på 3,40 av maximalt 5,0.

Kreditly rankar långivare på ett antal parametrar som t ex öppettider, priser, tillgängligheten (dvs hur enkelt det är att komma i kontakt med t ex kundtjänst), Trustpilotbetyg mm. Alla långivare med ett totalbetyg på minst 2.5 ser vi ingen anledning att höja något varningens finger för. Vad som är det bästa lånet för just Dig kan egentligen bara Du avgöra.

Ansök om lån
OBS!
För att ansöka om ett lån via Arcadia Finans behöver du vara minst 18 år gammal och ha en fast inkomst.

Representativt exempel: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17

Bra att veta om Arcadia Finans

Hoppa till:

Arcadia Finans marknadsför låneförmedlaren Zmarta. Det är alltså samma utbud som erbjuds hos dessa som hos Zmarta. Det blir allt vanligare på den svenska kreditmarknaden att låneförmedlare tecknar avtal med andra företag, i uppgift att öka exponeringen och marknadsföringen. 

Arcadia Finans är ett bolag med säte i Finland och alla kontaktuppgifter leder till vårt grannland i öst. 

Genom att använda Arcadia Finans kan du erbjudas låneerbjudanden från inte mindre än 32 olika långivare - med endast en kreditupplysning (UC). 

För att ansöka krävs att du är minst 18 år gammal och att du har en taxerad inkomst på minst 100 000 kr. Du får inte heller ha några obetalda skulder hos Kronofogden. 

Martin

Martin Eriksson


Martin är grundaren av Kreditly och har tidigare arbetat främst med webb- och apputveckling samt försäljning och marknadsföring. Under åren har han även byggt upp ett stort intresse för privatekonomi i allmänhet och lån i synnerhet.