Låna 50 000 kr

Jämför lånekostnader för ett lån på 50 000 kr i 1 år

Billigaste lånet

10,464 kr

Dyraste lånet

13,601 kr
Du kan spara 3,137 kr på att välja det billigaste lånet
VÄLJ PERIOD
Risicum Risicum Bisnode Ej anmärkning 10464 kr
Lånbutiken Lånbutiken Bisnode Ej anmärkning 10464 kr
ViaConto ViaConto CreditSafe Anmärkning OK 13601 kr

Ett par tips när du ska låna 50 000 kr

50 000 kr är ganska mycket pengar - speciellt om du letar efter att ta ett snabblån eller konsumentkredit för att finansiera det. Vårt tips är att du väljer en kontokredit eller ännu hellre ett privatlån, vilket ger dig i särklass det lägsta priset.

Traditionella snabblån eller smslån, kommer att kosta ett par hundralappar mer och ska återbetalas på 30 dagar. Tänk på att återbetala kontokrediten lika snabbt för att få det absolut lägsta priset.

Kontrollera så att långivaren inte lägger på några avgifter - t ex uppläggningsavgift eller fakturaavgift. En kontokredit, som generellt har en lägre ränta, kan bli dyrare än ett snabblån ifall avgifterna är höga.

För beloppet 50 000 är det populärast med lån utan UC men det finns ett par stycken långivare som använder sig av UC.

För dessa belopp är det rekommenderat att istället välja ett privatlån - vilket kommer att vara mycket billigare.

Alternativ

50 000 går såklart att spara ihop till själv även om det skulle ta ett par år. Kanske kan du en del av beloppet och sedan ta ett lån för att finansiera resten. Att ta ett snabblån ska alltid vara en sista utväg.

Topp 3 - billigast och dyrast

Risicum, Lånbutiken och ViaConto kvalar in på topp 3 som de billigaste alternativen för att låna 50 000 kr. De dyraste å andra sidan, är Risicum, Lånbutiken och ViaConto.

Martin

Martin Eriksson


Martin är grundaren av Kreditly och har tidigare arbetat främst med webb- och apputveckling samt försäljning och marknadsföring. Under åren har han även byggt upp ett stort intresse för privatekonomi i allmänhet och lån i synnerhet.

Artikeln uppdaterades senast 2021-07-26