Låna 50 000 kr

Behöver du låna 50 000 kr - jämför lånekostnaden först och spara tusenlappar!


TIPS! Klicka på rubrikerna i tabellen för att sortera i den ordning du själv önskar. Ett minustecken (-) indikerar att långivaren inte erbjuder denna summa tills just denna period. Det finns ganska gott om långivare som erbjuder dig att låna 50 000 kr.

OBS! Klicka på långivarens logga för att läsa mer om lånet


Det här är en högkostnadskredit

Det här är högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

  3 mån 6 mån 1 år 2 år Upplysning Anmärkning Ansök
  1 mån 3 mån 6 mån 1 år

Låna 50 000 kr

När det gäller lånebeloppet 50 000 kr, så börjar det dyka upp aktörer som erbjuder lån med individuellt baserade räntor. Dessa är inte med i våra jämförelsetabeller just på grund av den varierande räntan.

...

Tips och råd när du ska låna 50 000 kr

Leta efter de billigaste lånen och se sedan till att betala tillaka lånet så snabbt som möjligt.

  • En del av långivarna i denna jämförelse använder sig av UC för att göra kreditupplysningar - läs gärna mer om att låna utan uc på vår sida om lån utan uc.
  • Kontokrediter är i regel mycket billigare än traditionella snabblån

 

50 000 kr - kontokrediter med längre löptider och individuellt baserade räntor

Vid belopp runt 50 000 kr, börjar kontokrediter vara i majoritet i våra jämförelsetabeller. Kontokrediter är att klassa som virtuella kreditkort, där du ansöker om en kredit på ett visst belopp, t ex 8000 kr och sedan betalar du bara ränta för den delen av krediten du utnyttjar. Återbetalningstiden för kontokrediter är alltid bättre än smslån och snabblån och även räntorna är lägre. Det går dock bra att betala tillbaka en kontokredit i snabbare takt än den man kommit överens om med sin långivare. Det är detta scenario vi har använt oss av i våra jämförelser. Det finns också långivare som erbjuder lån med individuellt baserade räntor, vilket i många fall kan vara mer fördelaktigt än de fasta räntorna vi ser här.