Finansbolaget Nystart Finans Sverige AB erbjuder ett lån som man kallar för Nystartlånet. Precis som namnet antyder, handlar det om ett lån för dig som kanske inte har den mest städade ekonomin, men där viljan att få ordning och reda finns.

Nystart Finans går tillsammans med dig igenom din nuvarande ekonomiska situation och försöker därefter hitta den bästa lösningen. Många förfrågningar eller förekommande betalningsanmärkningar är inget man hänger upp sig på. Tanken är att komma ur den aktuella situationen och sikta framåt; att få en ny start.

Man tittar mest av allt på din nuvarande inkomst och återbetalningsförmåga i sin bedömning. Det går även bra att få hjälp med att lösa skulder till Kronofogden - något som väldigt få långivare erbjuder sig.

För att ansöka ska du vara minst 18 år gammal och som mest 62 år. Om ni är fler sökande (vilket alltid ökar chansen att bli beviljad) så måste minst en av er ha en fast inkomst. Förekommer skulder hos Kronofogden är medsökande ett krav.

Nystart Finans följer dig sedan och belönar kunder som sköter sig. Dvs, betalar du i tid, undviker nya lån och kreditupplysningar får du årligen sänkt ränta som belöning.

Räntan sätts individuellt och varierar från 9,9% upp till som mest 33%.Informationen på denna sida uppdaterades senast 2019-05-14

Lånebelopp
20 000 kr - 500 000 kr

Återbetalningstid
1 år - 12 år

Effektiv ränta
9,90% till 33,00%

Kreditupplysning
Kreditupplysning via UC

Betalningsanmärkningar
Accepteras ej

Representativt exempel

Ett annuitetslån på 200 000 med en effektiv ränta på 12,9% med 5 års löptid och 0 kr i uppläggningsavgift: månadskostnad: 4 540 kr och totalkostnad 272 423 kr